Kuulumisia


Tampere NORD ja KV 4.-5.5.2019

Lauantaina NORD tuomari Stigt Hans, Alankomaat

KÄY-EH KÄY3

"1year 10months. Chocolate boy. Very happy. Broad in skull. A bit strong defined stop. Good muggle. Correct bite. Ears a bit big. Strong neck. Good topline. Good angulation in front. Very good angulation in rear. Good ribcage. Coat condition could be better. Good set of tail. Very happy mover with good drive. Lovely temperament."

Sunnuntaina KV tuomari Thioloy Amaud, Ranska

KÄY-EH KÄY3

Käännöspalvelussa suomennettu: "Hyvin rakentunut yleisesti ottaen. Urokselle keskivahva luusto. Saa vielä kypsyä. Kaunis pään ilme. Haluaisin hieman lyhyemmän kuononselän. Erinomainen kaulalinja. Erittäin hyvä selkälinja. Rintakehästä puuttuu hieman tilavuutta. Erinomaiset kulmaukset edessä ja takana. Erittäin hyvä hännänkiinnitys. Liikkuu dynaamisesti, mutta liikeessä takaa ahdas."

Nome ja Mejä treeniä

Huhtikuussa olimme kahdella viikonloppuleirillä. Eka oli kasvattajan luona, jossa tutustuimme Mejään! Ekana päivänä kävimme teoriaa ja opettelimme suunnistamista sekä teimme jäljet. Tokana päivänä pääsimme sitten opastamaan ja ajamaan jäljet. Lisäksi treenasimme Nome juttuja molempina päivinä: markeerauksia, hakua ja ohjausta. Huippu hauska viikonloppu!

Toinen treeniviikonloppu oli Padasjoella Labradorinnoutajakerhon järjestämä Nome leiri. Intensiivinen viikonloppu, jossa tehtii paljon erilaisia treenejä. Käteen jäi monia hyvia vinkkejä ja kasa asioita mitä pitää treenata lisää. Mukavaa oli tavata uusia ihmisiä ja puhua loputtomasti no koirista ja treenaamisesta tietty! :)

Lahti kansainvälinen näyttely 30.3.2019

Ikä 20kk

Tuomari Espeland Börge, Norja

KÄY-ERI

Arvostelu vapaasti suomennettuna: "Erinomainen pää. Hienot mittasuhteet. Hyvämuotoinen pää. Hieno ilme. Jonkin verran eteenpäin työntyneet lavat ja lyhyt olkavarsi. Hyvä ylälinja. Hyvä ristiluu(lantio?), hyvin kiinnittyneellä hännällä. Ok reisi(?). Hyväksyttävä luusto. Liikkuu kevyesti, mutta jonkin verran iskevä edestä. Ok turkki. "


Rallytoko kisat 16.3.2019

Ensimmäinen avoimen luokan rallytoko kisa! Pisteitä 99 ja kolmassija! Viretila oli hyvä ja kerran Urho haisteli mattoa, josta tuli tuo yksi miinus piste tuli. Tuomari oli kirjoittanut kommentti osioon: " Oikein sujuva rata, koiralla erinomainen takapäänkäyttö!" Jee!

Rallytoko kisat 16.2.2019

Urho rallatteli itselleen RTK1 tuloksen! Jee! Muuten päivän rata ei ollut erityisen hyvä, sillä vire oli kadoksissa ja rata meni vähän sinnepäin. Oma mieliala ei ollut paras ja se varmaan vaikutti meidän yhteistyöhön myös radalla. Pisteitä tuli vain 81p. Mutta nyt nokka kohti avointa luokkaa!

Labradorinnoutajien erikoisnäyttelyt Järvenpää 2.2.2019

Ikä 19kk

KÄY-EH

Tuomari Masetti Fedi Cinzia. Arvostelu: "Well proportioned head. Good neck. A bit short in upper arm. Good rear. Moved ok"


Ryhmänäyttelyt Tampere 6.12.2018

Ikä 17kk

JUN ERI JUK4

Tuomari Tenson Helin. Arvotelu:" Sopivat mittasuhteet, hieman kevyehkö luusto. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi. Hyvät korvat. Hyvä ylälinta& häntä. Eturinta & rintakehä kesken kehityksen. Tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen turkki. Hyvät liikkeet ja temperamentti."

Rallytoko kisat 2.12.2018

Alo hyv 88p

Urho haisteli mattoa, joista kaksi miinus pistettä. Kymmenen miinuspistettä tuli kun ohjaaja oli lukenut ja opetellut yhden kyltin väärin ja näin teki sen väärin. Koira siis teki kaiken ihan niinkuin pyydettiin :D

Rallytoko kisat 27.10.2018

Alo hyv 96p.

Jee ekat viralliset kisat! Voi miten jännittävää, mutta hienosti meni! Ensimmäinen tehtävä piti uusia, kun Urho oli kovasti menossa moikkaamaan tuomaria eikä saksalainen käännös onnistunut sen takia. Eli häiriöätreeniä ihmisillä meille!

Ryhmänäyttelyt Hämeenlinna 6.10.2018.

Urho sai JUN-ERI JUK 2 SA ! Ikä 15kk

Tuomari Naarits Iren, Viro. Arvostelu: "Lovely type. Nice outlines. Good bone. Masculine head. Good neck & topline. Balanced angulations front&rear. Needs more forechest. Good coat quality. Good reach and drive movement. Typical temperament."


Epäviralliset möllirallytoko kisat Sastamalassa 4.9.2018

Urho sai 94p ja oli toinen! Arvostelulomakkeessa luki: " Tosi hieno kontakti" Nyt sitten kohti oikeita kisoja :)

Taipumuskoe 26.5.2018 NOU1 Ikä 10kk

"Sosiaalinen käyttäytyminen: Suhtautuu hyvin vieraisiin koiriin ja ihmisiin. Uimahalu: syöksyy veteen ja ui määrätietoisesti riistalle. Hakuinto: liikkuu alueella vauhdikkaasti ja kattaa hyvin koko alueen. Noutohalu: Noutaa riistat oma-aloitteisesti. Riistankäsittely: hyvä. Palauttaminen: Palauttaa lokit rantaa ja vrikset suoraviivaisesti ohjaajan läheisyyteen ja kanin ohjaajan käteen. Reagointi laukaukseen: rauhallinen ja tarkkaavainen. Itseluottamus ja aloitekyky: riittävä. Yhteistyö: hyvä. Yleisvaikutelma: Tarmokas nuori uros, joka suorittaa kaikki kokeen tehtävät varmalla tavalla osoittaen hyviä noutavan koiran taipumuksia."

Ryhmänäyttelyt Lahti 1.5.2018

Ekat oikeat näyttelyt molemmille! Urho käyttäytyi hienosti ja sai JUK -EH JUK 3. Ikä 10kk

Tuomarina Taulos Tiina. Arvostelu: "Keskivahva luusto. Hyvä raajakorkeus ja mittasuhteet. Vähän vaaleat silmät. Hivenen avoimet alaluomet. Hyvä (stoppi?), mutta vielä kovin kapea pää. Hyvä rintakehän syvyys. Hyvä takaosa. Etuosa voisi olla paremmi kulmioitunut. Tiiviit käpälät. Karva voisi olla aavistuksen tiiviimpää. Erinomainen hännän asento. Runko saa vielä täyttöä. Hyvät ääriviivat.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita